THE 5-SECOND TRICK FOR הרמת סינוס

The 5-Second Trick For הרמת סינוס

The 5-Second Trick For הרמת סינוס

Blog Article

הרופא יוצר חתך בחניכיים ופתח בעצם הלסת לתוך הסינוס. דרך הפתח מוחדרים החומרים לבנית העצם החדשה (תחליפי עצם). בסיום התהליך החתך נתפר ונסגר ע”י הרופא.

רופא השיניים בוחר את השיטה על פי איכות העצם שנותרה, כמות שתלים נדרשת, ידע ומקצועיות הרופא.

אסור לירוק, אסור לשטוף את הפה, אסור לקנח את האף, אסור לעשן , אסור לאכול ולשתות מאכלים חמים וקשים.

בשונה מההכנות לקראת טיפול השתלת שיניים, ההכנות שנדרשים לבצע לפני טיפול של הרמת סינוס הן פחותות.

בנוסף, מיצוי זה מעודד יצירת כלי דם חדשים הכרחיים לקליטת שתל עצם באתר ההשתלה. השימושים הימם בעיקר במצבים בהם אנו זקוקים לשימוש בחומר ביולוגי אוטוגני כחלק מפרוצדורה כירורגית שמטרתה בניית עצם חדשה ע”י תחליפי עצם סביב שתלים דנטליים או כהכנה של העצם הקיימת לצורך קבלת משתלים דנטליים בהמשך. 

אקו לב במאמץ הולטר לחץ דם הרמת חזה חיסון שפעת רשלנות רפואית ביופסיה שד

אם במצב כזה חסרה עצם לסת ורוצים לבצע שתלים, הרופא המנתח יבצע הרמת סינוס, דהיינו הזזה של חלק מהסינוס למקום גבוה יותר, והשתלת עצם לסת כדי לעבות את הקיים.

הרמת סינוס פתוחה זה ניתוח נפרד ומקדים לניתוח ההשתלה, ובו אנו פותחים את חלל הסינוס ומרימים את רצפתו כדי לייצר מקום לשתלים.

ושוב – כל הנ"ל הוא רק באופן כללי, ויש לבצע צילום סיטי ובדיקה מקצועית לפני ביצוע שתל בכדי להעריך במדוייק את מצב עצם הלסת ואת הקירבה למשל לסינוס בלסת העליונה או לעצב הגדול שעובר בתוך תעלה בלסת התחתונה

אם למידע נוסף אתם נמנים על מי שצריכים הרמת סינוס כדי לאפשר השתלת שיניים חשוב מאוד שתבחרו מרפאה לה ניסיון רב והצלחות מוכחות בביצוע הליכי הרמת סינוס בשיטה הפתוחה והסגורה.

כיסוי אנטיביוטי – למשך מספר ימים למניעת זיהומים אפשריים.

מומלץ להימנע מכל מאמץ באזור הניתוח כגון ניפוח בלונים, נגינה על כלי נשיפה, שתיה בקשית וכיו"ב.

לקראת הניתוח, המנתח יקבע מהיכן ייטול את העצם הנדרשת. קיימים שלושה סוגים נפוצים של עצם המשמשים לניתוחי הרמת סינוסים:

המטופלים יקבלו "פרה-מדיקציה" תרופתית מתאימה, שעשויה למתן את תופעות הלוואי, אך לרוב מופיעות נפיחויות ובצקת מתחת לעיין של המנותח, אשר מלוות באי נוחות כמספר ימים.

Report this page